Perkantysis bendrovės filialas „Šiaulių geležinkelių infrastruktūra“ šį pirkinį paaiškina siekiu skatinti darbuotojų motyvaciją.

„Bilietai perkami iš Socialinių reikmių fondo, būtent Kolektyvinėje sutartyje yra numatyta, kad galima remti darbuotojų kultūrinę, turistinę, sportinę veiklą“, - paaiškina „Lietuvos geležinkelių“ Vidaus administravimo ir saugos departamento bendrojo skyriaus vyresnysis specialistas Vidmantas Gudas.

Pasak jo, bendrovė ir anksčiau yra rėmusi analogiškas iniciatyvas, pavyzdžiui, darbuotojų turistines išvykas, tačiau kokios veiklos remiamos priklauso nuo padalinio ar filialo dirbančiųjų pageidavimų.

Pirkimo būdas - neskelbiamos supaprastintos derybos.

„Įmones dažnai perka bilietus į koncertus. Sulaukiame didesnių užsakymų iš įvairių bendrovių, taikome nuolaidas. Irinos Allegrovos koncertas yra ypatingas. Dainininkė paskelbė, kad rengia atsisveikinimo gastroles ir tai bus vienintelis jos koncertas Lietuvoje“, - dėsto „Makroconcert Lietuva“ Komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Gegužės 4 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantį I. Allegrovos atsisveikinimo gastolių koncertą organizuoja agentūra „Makroconcert“. Renginio trukmė apie 1,5 val., o bilietų kainos svyruoja nuo 95 Lt iki 160 Lt, tad išlaidos bilietams gali siekti apie 4 – 7 tūkst. litų.

Anksčiau Rusijos dainininkė ir Armėnijos disidentė dainininkė yra paskelbusi, jog šiais metais surengs atsisveikinimo gastroles ir baigs savo karjerą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)